Σεισμοσ Τωρα : Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί.

Σεισμοσ Τωρα : Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί.. Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις κουρίλες νήσους, σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις κουρίλες νήσους σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό…. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Ισχυρός σεισμός έγινε αυτή τη στιγμή στην αθήνα, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο

Kb6hil1z3yv1ym
Kb6hil1z3yv1ym from www.ieidiseis.gr
Σεισμός μεταξύ ηγουμενίτσας και ιωαννίνων (pics) σεισμός τώρα: Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο… μάθετε. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Αθήνα αττική ρίχτερ σεισμός σεισμοσ στην αθηνα σεισμοσ στην αττικη σεισμοσ τωρα σεισμός: 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και.

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα

Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στο μάτι. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Σεισμός αθήνα σεισμική δόνηση ρίχτερ θήβα σεισμός τωρα. Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 11.13 το πρωί της. Σεισμός μεταξύ ηγουμενίτσας και ιωαννίνων (pics) σεισμός τώρα: Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στις κουρίλες νήσους, σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις κουρίλες νήσους σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό…. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Κοριτσάκι ενός έτους δίνει τη μάχη της ζωής του στο «αγλαΐα κυριακού». 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα.

Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο… μάθετε. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση.

Zfyr0djmdasazm
Zfyr0djmdasazm from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σεισμός αθήνα σεισμική δόνηση ρίχτερ θήβα σεισμός τωρα. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Ισχυρός σεισμός έγινε αυτή τη στιγμή στην αθήνα, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο… μάθετε.

Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ.

Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 11.13 το πρωί της. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Σεισμός μεταξύ ηγουμενίτσας και ιωαννίνων (pics) σεισμός τώρα: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί. Νέος σεισμός έπληξε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα την περιοχή της ελασσόνας, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 ρίχτερ. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο… μάθετε.

Νέος σεισμός έπληξε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα την περιοχή της ελασσόνας, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 ρίχτερ. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί. Σεισμός μεταξύ ηγουμενίτσας και ιωαννίνων (pics) σεισμός τώρα: Ισχυρός σεισμός έγινε αυτή τη στιγμή στην αθήνα, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο.

Seismos Twra 4 3 Rixter Konta Sth Zakyn8o
Seismos Twra 4 3 Rixter Konta Sth Zakyn8o from i1.prth.gr
Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Κοριτσάκι ενός έτους δίνει τη μάχη της ζωής του στο «αγλαΐα κυριακού». Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί. Ισχυρός σεισμός έγινε αυτή τη στιγμή στην αθήνα, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο.

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική.

Κοριτσάκι ενός έτους δίνει τη μάχη της ζωής του στο «αγλαΐα κυριακού». Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Σεισμός αθήνα σεισμική δόνηση ρίχτερ θήβα σεισμός τωρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός έγινε αυτή τη στιγμή στην αθήνα, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο… μάθετε. 10:13 μμ, τετάρτη 03 φεβ 2021. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama